طرز تهیه خورشت کرفس
خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد.
خورشت کرفس یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و به دلیل فیبر بالایی که دارد، یک غذای اصلی مفید محسوب میشود. اگر دستور پخت خورشت کرفس به درستی رعایت شود و غذا خوب جا بیفتد، به یکی از خوشمزهترین خورشتها تبدیل میشود. خورشت کرفس را میتوان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه کرد. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی دنبال کنید.
مواد لازم
کرفس: یک دسته کامل (به همراه برگ)
سبزی قورمه سرخ شده: یک قشق غذاخوری
جعفری: ۲۰۰ گرم
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
پیاز: ۳ عدد
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه و ادویه گوشت به میزان لازم
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی
پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد و سپس سرخ کنید تا به رنگ عسلی در آید. گوشت را با پیاز عسلی تفت دهید تا جایی که گوشت تغییر رنگ دهد.
بعد از این که گوشت تغییر رنگ داد، زردچوبه و ادویه خورشت را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
تا اندازهای که آب روی گوشتها را بگیرد، در قابلمه آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت خوب پخته شود.
آب لوبیاها را که از شب قبل خیس خوردهاند عوض کنید و اجازه دهید که با آب تازه بپزند.
جعفری تازه را تفت دهید و سپس سبزی قورمه سرخ شده را به آن اضافه کنید. در آخر نعنای خشک را به آنها اضافه و شعله را خاموش کنید تا نعناع نسوزد. میتوانید ابتدا برگ کرفس را به همراه جعفری تازه سرخ و سپس سبزی قورمه و نعناع را اضافه کنید.
وقتی گوشت کاملا پخت، کرفس و دیگر سبزیجات سرخ شده را به آن اضافه کنید.
در یک تابه دیگر رب گوجه فرنگی و رب انار را با کمی روغن تفت دهید.
لوبیای پخته را آبکش و به همراه رب گوجه فرنگی و رب انار به خورشت اضافه کنید. نمک خورشت را در این مرحله تنظیم کنید. در صورتی که خورشت غلیظ شده بود، میتوانید به آن کمی آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. از آنجا که لوبیا جز مواد اصلی این خورشت نیست، میتوانید آن را از خورشت حذف کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید